Newborn Leven Liefde Geluk Fotografie _ Joep-35

Veelgestelde vragen

Een fotoshoot klinkt misschien als iets heel spannends. Ik beloof je dat we er iets leuks van gaan maken! 
Het kan me voorstellen dat je graag wilt weten wat je exact kunt verwachten en of je nog iets kunt voorbereiden. 
Hieronder vind je de antwoorden op veelgestelde vragen:

Interesse in bruidsfotografie? Neem dan contact met mij op, zodat ik je kan voorzien van informatie die specifiek op jullie mooie dag van toepassing is. 

Wat kan ik verwachten?

Je hebt misschien wel eens van die fotoshoots gezien met grote lampen, flitsers, een hele entourage aan mensen? Daar hoef je je bij mij geen zorgen om te maken. Bij mij boek je een shoot zonder poespas. Dus een fotograaf en een camera! Ik fotografeer op journalistieke wijze, dus ik probeer jou zoveel mogelijk jouw ding te laten doen. 

Moet ik poseren?

Tijdens de shoot zal ik juist opzoek gaan naar spontane momenten om vast te leggen! Soms laat ik jou gewoon even zijn, andere momenten vraag ik of je ergens wilt staan of zitten. Dus ja, dat kun je poseren noemen, maar ik help je er doorheen d.m.v. kleine opdrachten en tips. 

Uiteraard ga ik je tijdens een bevalling geen opdrachten meegeven. Dan heb je wel iets anders aan je hoofd 😉 

Hoe lang duurt een fotoshoot?

Voor de meeste shoots geldt dat we ongeveer 1-1,5 uur bezig zijn. Bij een newbornshoot komt het voor dat we iets langer bezig zijn. We passen ons tempo aan de baby aan en moet er een drink- of verschoningspauze ingelast worden dan is dat geen enkel probleem.

Wat moet ik / moeten we aan?

Trek iets aan waar jij/jullie je comfortabel in voelt/voelen! Dat is namelijk het allerbelangrijkste. Heb je een newborn- of familieshoot geboekt? Dan is het misschien leuk om jullie outfits qua kleur op elkaar af te stemmen. 
Niks moet, alles mag!

Kan ik nog iets voorbereiden?

Kom ik bij jou thuis fotograferen, dan is het goed om alvast na te denken waar we foto’s gaan maken. Het is fijn als het een plek is waar veel natuurlijk licht naar binnenkomt. Zijn er dingen die je niet graag op de foto wilt hebben? Haal die dan even weg voordat we gaan shooten. 

Voor een newbornshoot is het fijn als de ruimte lekker warm is voor de kleine. Ook maak ik foto’s van de babykamer als jullie dit leuk vinden.

Hoe krijg ik de foto's aangeleverd?

Na afloop van de shoot ga ik aan de slag met de beelden. Ik stuur de bewerkte foto’s in hoge resolutie (groot formaat) via e-mail naar je toe. Je kunt de foto’s dan via een online persoonlijke gallery downloaden. 
Wil je de foto’s gelijk aan familie en vrienden laten zien? Dan kun je de link van de gallery naar ze doorsturen. 

Hoe lang het duurt voor je de foto’s hebt en hoeveel foto’s je kunt verwachten, is afhankelijk van het type shoot dat je hebt geboekt.

Kan ik een album bijbestellen?

Je krijgt bij elke shoot een mini-albums van 15 x 15 cm. Een handig formaat die je makkelijk overal mee naar toe neemt. Je kunt altijd een extra album bijbestellen. Wil je een groter album, dan behoort dat natuurlijk ook tot de mogelijkheden. De kosten voor een album zijn per album verschillend. Informeer hier naar de mogelijkheden.