Over MIJ

Foto door: CLOVEUR by Kim van Klaveren

Hi!

Mijn naam is Celine, het gezicht achter Leven Liefde Geluk Fotografie.  Ik ben 30 jaar, getrouwd met mijn grote liefde Jos en mama van onze prachtige zoons Sam en Jesse. Ik hou van reizen, schrijven, films, theater, gezelligheid en bovenal – je raadt het al – fotografie! Hoe kan het ook met een vader die dol is op fotografie. Met de paplepel ingegoten dus. Als tiener kreeg ik mijn eerste analoge camera en de rolletjes waren niet aan te slepen. Een klein digitaal cameraatje was de volgende stap en enkele jaren later mijn eerste spiegelreflex. In 2017 heb ik naast mijn toenmalige werk een basisopleiding fotografie gevolgd aan de Fotovakschool. Ik geloof dat je nooit uitgeleerd bent en volg regelmatig workshops of masterclasses om mijn techniek op peil te houden. Inmiddels ben ik fulltime freelancer en werk ik met veel liefde als gezins-, bruids- en businessfotografe. 

Ik heb een passie voor mensen en zet graag kostbare momenten om in tastbare herinningen door middel van beelden. Momenten vol leven, vol liefde of vol van geluk. Dat doe ik op journalistieke wijze. Ik fotografeer momenten zoals ze zijn en vind niks mooiers dan pure emoties. Ongedwongen, spontaan en echt. Daarnaast ben ik een liefhebber van natuurlijk licht. 

Enthousiast geworden of meer weten?
Neem gerust contact met mij op via e-mail, telefonisch of whatsapp!

Lieve groet, 
Celine

 

Reacties van anderen:

"Wat een ontzettend mooie, ontroerende foto's heb je vastgelegd, Celine! Heeeeel erg blij mee. Onwijs bedankt voor je super werk! Je bent een vakvrouw."
"Lieve Celine! We hebben gisteren even 'vlug' door de foto's heen gescrold, maar we hebben er geen woorden voor. In positieve zin dan. Het zijn zulke mooie foto's! Ze zijn ons echt heel erg dierbaar! We zijn zo blij dat we je hebben gevonden en dat je kon!"
"Wow! Sprakeloos! Heel heel heel erg mooi. Nogmaals bedankt! Echt reuze blij mee, dat wordt een gang vol foto's 😉 "