Previous
Next

Jullie gaan trouwen!

Zoek je een trouwfotograaf die niet alleen de dag, maar met name het gevoel van de dag weet vast te leggen? 

Ik ben een fotograaf met een passie voor mensen. Ik hou van de liefde en zet graag kostbare momenten om in tastbare herinningen. Momenten vol leven, vol liefde of vol van geluk. Dat doe ik op journalistieke wijze. Ik fotografeer momenten zoals ze zijn en vind niks mooiers dan pure emoties. Ongedwongen, spontaan en echt. Daarnaast ben ik een liefhebber van natuurlijk licht.

Ervaringen van anderen

Werkwijze bruidsfotografie

Elk bruidspaar en elke bruiloft is anders (dat maakt het juist zo leuk!), daarom is de eerste stap een vrijblijvend kennismakingsgesprek om elkaar beter te leren kennen. Tijdens dit gesprek bespreken we hoe jullie dag er (ongeveer) uit komt te zien, wat jullie wensen zijn, vertel ik meer over mijn werkwijze. Na het gesprek stuur ik jullie een op maat gemaakte offerte, zodat je weet waar je aan toe bent. 

Voelt het goed en kiezen jullie voor mij? Met een ondertekende offerte en de aanbetaling is de boeking compleet. Uiterlijk een week voor de bruiloft hebben we nog telefonisch contact om de laatste dingen door te spreken. En voor je het weet is het de grote dag! Gedurende de dag ben ik voornamelijk op de achtergrond aan het werk en tijdens de fotoshoot geef ik her en der wat aanwijzigingen. 

Tarieven

Bruidsfotografie

1200 vanaf
  • Vrijblijvend kennismakingsgesprek
  • Vanaf 6 uur fotografie (aaneengesloten)
  • Min. 150-200 bewerkte foto's in hoge resolutie
  • Binnen 1 week een preview van 10 foto's in een online gallery
  • Alle foto's binnen 6-8 weken aangeleverd op luxe usb​
  • Inclusief mini album (15 x 15 cm)
  • 25% korting op een Loveshoot (t.w.v. € 200,-)

Alle prijzen zijn inclusief BTW, nabewerking en reiskosten binnen Pijnacker-Nootdorp. 
Reiskosten daarbuiten bedragen 0,25ct per km en worden samen met eventuele parkeerkosten na afloop doorberekend. 
Prijswijzigingen zijn door Leven Liefde Geluk Fotografie voorbehouden. Bij boeking ga je akkoord met de Algemene Voorwaarden van Leven Liefde Geluk Fotografie.

Enthousiast?
Check nu direct jullie datum!