Maandelijkse geluksmomentjes #1

Levenliefdegeluk

In onze drukke levens vergeten we af en toe stil te staan bij de kleine geluksmomentjes. Vanaf vandaag wil ik mijn maandelijkse geluksmomentjes met je gaan delen. Omdat ik ’t leuk vind om te delen, maar ook om op die manier bewuster in het leven te staan. Bewuster te genieten van de kleine dingen. Uiteraard zullen er ook foto’s geplaatst worden bij het maandoverzicht, een soort photodiary, maar dan net even anders! Waarom niet per week? Per week wordt wat veel omdat ik slechts 1 a 2x in de week blog. Dan wordt het voor jullie een beetje eentonig om te lezen 😉

Het was weer een volle maand vol leuke dingen! Mooie projecten en hard werken 🙂
Komt ‘ie, mijn geluksmomentjes van Augustus

– Begin Augustus kwam ik terug van een fantastische reis in Armenie. Hier heb ik twee weken vrijwilligerswerk gedaan. Een vakantie om nooit te vergeten. De hoogtepunten vind je hier.

– Warm onthaal op kantoor! We hebben een bord hangen waarop stond ‘Celine is back!’. Lief he, die collega’s van mij 🙂

– Vier vriendinnen van de middelbare school over de vloer gehad (afgelopen weekend). Veel herinneringen ophalen en toerist spelen in eigen land. Erg gezellig! (Arme Jos met het huis vol vrouwen, haha)


– Hele dag workshops geven op een school! Leuk om weer een dag op locatie te zijn, mensen blij te maken en stappen te zetten met een bedrijf.

– Smoothies, smoothies en nog eens smoothies

– Verrassingsdinertje voor een vriendin! Gezelligheid, lekker eten en lekker avondje bijkletsen!

– De lift op ’t station was kapot en een mevrouw met zware fiets moest de trap nemen. Mooi om te zien, twee mensen schoten bijna direct te hulp 🙂

– Zon 🙂 elke dag dat ‘ie er was heb ik weer genoten

– Grappige conducteur in de trein: “ziet u zo meteen de jongen van de railcatering? Feliciteer hem dan want hij is jarig!” Toverde een glimlach op het gezicht van meerdere mensen in de coupe.

– Hotel geboekt voor onze huwelijksnacht 🙂 weer een van de weddingchecklist.

– Ik heb het I do – trouwdagboek van Bonjour to You gewonnen! Hoe leuk 🙂 helemaal blij mee!


– Zo langzamerhand zijn we ons aan het verdiepen in hypotheken. Eind augustus ruim een uur met mijn oudste broer gebeld hierover. Leuk dat hij zo meedenkt en fijn dat hij ons wat wijzer kan maken!

– Weer een blog online! En wat voor een, eentje over keuzestress en de Quarter Life Crisis, iets waar ik een tijdje mee worstel.


– Mijn schoonopa en oma zijn 65 jaar getrouwd! Wat een prachtig voorbeeld! Dat is een feestje waard en wat hadden ze prachtig weer er voor.

Waar heb jij het meeste van genoten in Augustus?

Liefs,

Celine

Dit vind je wellicht ook interessant

6 reacties

  1. Wat leuk Celine, dit blog! Ik heb deze week enorm genoten van mijn eerste week werken na de vakantie. Heerlijk om weer met de kinderen te kletsen, te spelen en te knuffelen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge