Maandelijkse geluksmomentjes #2

September is echt voorbij gevlogen! Het was een maand met heel veel gebeurtenissen. Via Instagram heb je vast al een hoop dingen voorbij zien komen. In september heb ik niet bepaald stilgezeten en er zijn een hoop geluksmomentjes die ik graag met jullie wil delen!


– Ons appartement is verkocht! Eind augustus begon het stiekem al een beetje, toen kregen we een bod op ons appartement en die hebben we geaccepteerd. Nadat het contract was getekend hebben we al een mini feestje gevierd, maar durfde het nog niet helemaal van de daken te schreeuwen. Het is pas rond als de koper zijn financiering rond heeft en dat is nu dus definitief!

huiskopen-levenliefdegeluk
– Met de verkoop van ons appartement werd voor ons de huizenjacht weer geopend, met succes! Want we hebben ook een huis gekocht!! YES! Vandaar in mijn vorige geluksmomentjesblog al las over hypotheken! Stiekem waren we daar al mee bezig 😉 Sinds deze week is onze hypotheek ook rond! Heel erg fijn. Ons nieuwe paleisje voldoet aan al deze punten en daarmee echt een droomhuis. Zo blij mee! We moeten nog even wachten, want we krijgen de sleutel pas half november, maar zijn natuurlijk al vol op aan het bedenken hoe we het willen inrichten. Uiteraard ga ik alle inspiratie met jullie delen! Mocht je zelf een huis willen kopen, hier lees je over de belangrijkste dingen die je moet weten.

– Als ik in de trein zit bedenk ik me opeens dat ik een tasje in mn fietstas heb laten zitten, stom! Dat wordt omkeren. Ik stap uit bij de volgende halte (gelukkig 2 min verderop) en heb geluk! De trein heen en weer gaan normaal gesproken ongeveer rond dezelfde tijd – dus dat had een kwartier wachten moeten zijn en op mijn station weer een kwartier wachten – maar deze trein had tien minuten vertraging, waardoor alles perfect aansloot! Met tasje dus weer onderweg naar werk en niet eens zo heel veel later dan normaal. Het grappigste van het geheel, ik stap bij mijn station uit en daar staat mijn neef voor de deur! Zijn gezicht toen ik uitstapte en ‘werkze!’ zei. Haha, priceless. Die had me daar natuurlijk helemaal niet verwacht.


– Met een lieve vriendin een avondje naar het strand! Spontane afspraken vind ik stiekem altijd het leukst. Echt eeuwen geleden dat we samen hadden afgesproken, dus hoognodig en heerlijk even ontspannen na een dag werken. Gaf weer mega veel energie.

– Vakantie! Heerlijk samen een weekje vrij. Of nou ja, 4 werkdagen. De vrijdag gaan we allebei nog even werken. Kunnen we die dag inzetten als we ons nieuwe huis hebben. Echt zo fijn om even samen vakantie te hebben. Op ons verlovingsweekend na, hebben we dat dit jaar niet gehad. We hebben de tijd genomen om lekker dingen te regelen voor huis en bruiloft en om te relaxen! Volgend jaar gaan we wel weer samen weg. Dit was echt een perfecte week zo!

– Suits seizoen 5! Jos en ik zijn weer begonnen met Suits. Zo fijn! Minimaal 2 afleveringen per keer, dat begrijp je. Fantastische serie


– Zon, zon, zon! Wat een geluk hebben we deze september! Warmste september ever? Krijg echt zo veel energie van die zon! Heerlijk! Vooral de ontbijtjes in de zon tijdens onze week vakantie waren (en zijn) echt een cadeautje!

– Een leeg smsje krijgen van een van de oma’s. Tovert iedere keer een glimlach op ons gezicht. Het kondigt een vol smsje aan en laat zien dat ze aan ons denkt. Overigens stuurt ze die lege niet expres, dat maakt het nog liever.

paardrijden levenliefdegeluk
– Paardrijden! Nooit gedacht dat ik dat nog een keertje zou doen, maar wat was het leuk! Afgelopen week zijn we bij vrienden in Nijmegen geweest. Mega gezellig en eindelijk hun huisje even gezien. ’s avonds heb ik nog een rondje gereden op een van de paarden van Marlies. Zo gaaf! In de stallen nog even geknuffeld met haar twee paarden. Wat een prachtige dieren zijn het toch. Leuk ook om onze vriendin in actie te zien! Beetje onscherpe foto, maar was gaaf!

– Leuke klanten die blij met je zijn. Wat geeft dat mega energie als een klant blij met je is en aangeeft dat het fijn werken is. Daar doe je het voor!

honeymoon levenliefdegeluk
– Onze honeymoon is geboekt. YES! Weer iets van onze lijst afgestreept en iets om onwijs naar uit te kijken. Wat we gaan doen, vertel ik je later 😉

– De jurk. Zoals je wellicht op Instagram hebt gezien, ik heb ‘m. Althans, dat dacht ik. Wat begon als ultiem geluksmoment werd een minder leuk moment. De aanpassing die ze zouden doen, bleek toch niet te kunnen. Ik heb de jurk moeten cancellen…. dat deed zeer. Maar goed, ik weet nu wat staat en wat ik het liefst zou willen. De daadwerkelijke droomjurk kan dus niet ver weg zijn 😉 wordt vervolgd!

 

Wat waren jouw favorieten momenten van afgelopen maand?

 

Liefs,
Celine

Dit vind je wellicht ook interessant

7 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge