Levenliefdegeluk bestaat 1 jaar!

Jeetje wat gaat de tijd snel! Het voelt als de dag van gister dat ik schreef over het half jarig bestaan van mijn blog. Toch is het vandaag precies een jaar geleden dat de eerste post live ging! Vandaag vertel ik je wat ik in het afgelopen jaar heb geleerd.

Het is vandaag alweer 13 oktober. Precies een jaar nadat ik op ‘publiceer’ klikte en Levenliefdegeluk.nl online kwam. Een eigen blog, een eigen plekje op het internet waar ik mijn gedachten, ervaringen, geluksmomentjes en hersenspinsels met je deel. Het afgelopen jaar heb ik heel wat geleerd! Natuurlijk veelal op blog gebied, maar ook over mezelf.

Lessen op blog gebied

Toen Levenliefdegeluk.nl een half jaar bestond las je al over de verschillende layouts waar ik mee gespeeld heb. Inmiddels heb ik een layout waar ik echt blij mee ben. Uiteraard blijft m’n site in ontwikkeling. Niet alleen omdat verbetering sowieso goed is, maar het is vooral ook heel leuk om aan te blijven werken. Zo heb ik een nieuw logo gemaakt en probeer ik constant mijn tags en categorieën bij te werken.

Ik merk dat doordat er dingen in mijn eigen leven veranderen (huis kopen, trouwen), dat de focus van mijn artikelen ook veranderen. In het begin schreef ik veel meer over carriere. Nu is dat minder en schrijf ik ondertussen ook over wonen! En daar krijg ik ook veel energie van 🙂

Naast dat de content het afgelopen jaar zich heeft ontwikkeld, is fotografie nog iets waar ik natuurlijk mee bezig ben. Op gebied van fotografie heb ik super veel geleerd en ik ben nog lang niet uitgeleerd. Zo ben ik pas begonnen met het bewerken van Instagram foto’s via Snapseed. Een briljante app, waarmee je de foto’s net even dat extraatje mee kunt geven. Mijn foto’s voor op de site bewerk ik nauwelijks. Hooguit maak ik ze een beetje lichter of – zoals bij deze blog – gooi ik het contrast iets omhoog voor een klein beetje meer umph :-). Wellicht iets om volgend jaar wat meer mee te spelen, voor wat meer eenheid 🙂

Ik merk dat ik het sowieso erg leuk vind om met fotografie bezig te zijn. Afgelopen mei deed ik een fotocursus in Diergaarde Blijdorp. Dat smaakt naar meer!

levenliefdegeluk-taart

Leren loslaten

Het afgelopen jaar heb ik ook een persoonlijke ontwikkeling gemaakt. Ik ben veel meer dingen gaan loslaten en dat geeft ontzettend veel rust, moet ik je bekennen. Ik ben een enthousiast, ambitieus type die altijd met heel veel verschillende dingen tegelijk bezig is. Dat zit in het aard van het beestje en zal niet gauw veranderen, maar soms loop ik daar ook tegenaan. Het afgelopen jaar heb ik geleerd om wat meer voor mezelf te kiezen en dingen los te laten. Bijvoorbeeld, de musical vereniging. Met pijn in m’n hart daar opgezegd, maar toch verstandige keuze geweest. Het koste me energie, terwijl een hobby je juist energie hoort te geven!

Op een gegeven ogenblik had ik ook te veel lopen terwijl ik ook nog bezig ben met o.a. m’n drukke baan, onze bruiloft, onze verhuizing en natuurlijk Levenliefdegeluk.nl. Toen heb ik even een pas op de plaats gedaan. Waar krijg ik energie van? En wat kost me alleen maar energie? – op basis daarvan heb ik keuzes gemaakt. Zo’n evaluatiemomentje is heel goed om even te checken of je nog wel de dingen aan het doen bent waar je echt gelukkig van wordt. Zo ook op werkvlak. Afgelopen week heb ik een korte termijn en lange termijn plan gemaakt voor op werk. Heerlijk! Je brengt weer even richting aan en zet die stip voor jezelf op de horizon: ‘Daar wil ik heen!’. Super fijn! Dat geeft weer frisse en nieuwe energie.

En daar heeft Levenliefdegeluk.nl zeker aan bijgedragen!

 

Stip op de horizon

Natuurlijk heb ik ook een stip op de horizon voor Levenliefdegeluk.nl. Zoals ik al noemde, wonen is een categorie waar ik heel blij van word en die gaat nog wel groeien. Verder neem ik je natuurlijk mee in onze voorbereidingen voor de bruiloft. Daarnaast zal ik ook wat alledaagse dingen gaan delen. Bijvoorbeeld cadeautips, simpele DIYs en recepten. Heb jij nog dingen waar je graag over leest? Laat het me weten!

Als laatste natuurlijk een dankwoordje voor jullie! Zo leuk al die reacties elke keer en ik voel me nog steeds super vereerd dat jullie mijn blog volgen! Laatst kreeg ik een Facebookberichtje over mijn aangekondigde blog over hypotheken, met daarin de vraag wanneer komt ie online, wil m graag lezen!. Zo gaaf! Dank dank dank! Echt leuk dat jullie met plezier deze blog lezen en soms zelfs al uitkijken naar de volgende.

Liefs,
Celine

 

 

Dit vind je wellicht ook interessant

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge