Genomineerd voor de Liebster Award

celine liebster award

Vorige week kreeg ik een berichtje van Charlotte van Leven van Lot: “ik heb je genomineerd!” Blij verrast klikte ik verder en zag dat het voor een Liebster Award was, super leuk!

Een Liebster Award is een virtuele award voor beginnende bloggers om de persoon achter het bloggen beter te leren kennen. Zo kan je nieuwe blogs leren kennen en krijgen de beginnende blogs wat meer aandacht.

Een heel leuk concept dus! De nominatie kreeg ik van Charlotte, een oud studiegenootje. Zij heeft een ontzettend leuke en vrolijke blog Leven van Lot – als je ‘m niet kent moet je zeker even gaan lezen. Daarnaast is Lot ook mega creatief! Ze heeft een eigen website (plus shop!) VerseRijm.nl waar ze leuke rijmpjes en illustraties op zet.

Enfin, dan zal ik nu braaf de vragen beantwoorden die Charlotte voor me heeft bedacht ๐Ÿ™‚

Wanneer ging je voor het laatst uit eten en weet je nog wat je hebt besteld?
Afgelopen maandag! Voor Jos’ verjaardag.  Dat doen we al sinds het begin van onze relatie. Als een van ons twee jarig is, gaan we op die dag uiteten ๐Ÿ™‚

Ditmaal aten we bij Tri Tunggal, een super leuk Indonesisch restaurant in Den Haag, en hebben een Indonesische rijsttafel besteld. Heerlijk! Het leuke aan een rijsttafel is dat je van alles wat krijgt ๐Ÿ™‚


Wat is je favoriete drankje?
Heel saai misschien, maar ik drink heel veel water ๐Ÿ™‚ sommige mensen verklaren me voor gek, maar ik vind t ook oprecht erg lekker. Op het terras of bij een etentje vind ik een groene ijsthee, droog wit wijntje of een cocktail ook erg lekker!

Hoe ziet jouw ideale vrije dag eruit?
Lekker uitslapen met mijn husband-to-be om vervolgens te ontbijten op het balkon. Na het ontbijt een boekje of tijdschriftje er bij en lezen maar! Op de ideale vrije dag schijnt natuurlijk de zon, dus als we dan zin hebben gaan we ’s middags nog even een lange strandwandeling maken en een drankje doen op het terras ๐Ÿ™‚


Wat is jouw guilty pleasure?
Lastige vraag! Ik hou heel erg van zoetigheid dus ben erg goed in snoepen.. Wat natuurlijk niet echt verantwoord is. Oepsie!


Wat wil je met jouw blog bereiken?
Mijn blog is begonnen als creatieve uitlaatklep. Een plekje op het internet waar ik mijn ideeen en verhalen kwijt kan. Al gauw merkte ik dat meer mensen met dezelfde dingen bezig waren als ik (bijvoorbeeld die vervelende quarter life crisis). Ik hoop dat ik mensen kan inspireren. Dat ik dingen kan delen waar anderen weer wat aan hebben. Daarnaast vind ik het super leuk dat ik via mijn blog weer onwijs leuke mensen ontmoet! Dat is iets wat ik niet had verwacht van te voren, maar wat ontzettend inspireert en energie geeft.

Wat vind jij irritant?
– Mensen die niet eerlijk zijn of onrechtvaardig.
– ‘Nee’ zeggen. Ik zeg liever ‘ja!’ tegen alle leuke projecten, mensen helpen, wat je maar kunt bedenken, maar helaas ben ik geen superwoman en moet ik ook ‘nee’ zeggen om er voor te zorgen dat ik ook nog voldoende rust pak.. ze zeggen dat het makkelijker wordt haha.


Wat is jouw tip voor beginnende bloggers?
Je schrijft je blog allereerst voor jezelf. Niet gelijk druk op jezelf leggen, dan hou je het niet vol. Heb je een dip? Ga terug naar de vraag, waar doe je dit voor?

Het allerbelangrijkste is consistentie, maar als je door drukte geen interessante post kunt plaatsen, laat het dan deze keer even gaan ๐Ÿ˜‰

Wat zou jij doen met een miljoen?
Allereerst zou ik even heerlijk op vakantie gaan! Daarna zou ik gaan kijken naar projecten waarbij ik mensen kan helpen. Daar zou ik dan graag een handje willen helpen. Niet alleen financieel, maar ook fysiek. Wellicht een eigen stichting beginnen.


Wie zou jij รฉรฉn dag willen zijn en waarom?
Goeie vraag! Ik denk Blake Lively. Stiekem toch een beetje mijn girlcrush. Wat een knappe vrouw en volgens mij ook een super leuk mens! En hallo, wie wil er niet een keer wakker worden naast Ryan Reynolds? ๐Ÿ˜‰ sorry Jos! Haha

Wat wilde je als kind later worden?
Lekker cliche: juf en moeder.

 

Wat een heerlijke vragen en wat een leuk initiatief zo’n award. Dank lieve Charlotte voor de nominatie!

Uiteraard nomineer ik zelf ook nog een aantal kanjers:

– Milou van Louleeft.nl

– Darina van darinanykl.com

– Sas van iliveformydreams.com

 

Hieronder nog de regels voor de genomineerden 🙂

Omdat deze Liebster Award natuurlijk een award is om met zoveel mogelijk anderen te delen nomineer ik hierbij een paar andere bloggers om ook deze vragen te beantwoorden.

De vragen voor de genomineerdenโ€ฆ

 • Chaos of gestructureerd?
 • Wat kook jij het liefst?
 • Heb je broers of zussen?
 • Als je een privรฉ vliegtuig tot je beschikking had, wat zou dan de eerste bestemming zijn waar je heen zou willen?
 • Waar haal jij inspiratie uit?
 • Pak je liever de auto, fiets of trein? En waarom?
 • Wat is jouw favoriete kledingstuk?
 • Hoe kwam je op het idee voor jouw blog?
 • Heb je wel eens in het buitenland gewoond? Zo ja, waar? Zo nee, zou je het leuk vinden?
 • Wat is jouw grootste droom?

En dan tot slot nog even de regels omtrent deze Liebster Award:

Bedank de persoon die jou heeft genomineerd
Post een link naar zijn of haar blog
Zet een foto van de award op je blog
Beantwoord de vragen van de persoon die jou heeft genomineerd
Nomineer 3 tot 11 blogs
Bedenk 10 nieuwe vragen voor de bloggers die je zelf nomineert
Informeer de bloggers die je zelf hebt genomineerd en bezorg hen de link van je eigen blogpost
Kopieer deze regels in je eigen blogpost

 

Liefs,
Celine

Dit vind je wellicht ook interessant

4 reacties

 1. Wat een leuke vragen heb je gekregen en gefeliciteerd met de nominatie! Ik zie dat je mij hebt genomineerd, dank daarvoor. Super lief! Ik ga even kijken of ik hem over een tijdje ga maken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge