5x Fijne Spotify lijsten voor op werk

Muziek! Waar zouden we zijn zonder muziek? Niet zo gek dat ik dat zeg met mijn muzikale hobby’s. Maar kunnen werk en muziek ook samen? Sommige kunnen niet zonder de combi, anderen willen niet met. Bij mij verschilt het heel erg. Ook wat betreft de lijst die ik luister. Als ik muziek luister zet ik meestal Spotify op. Waarom? Fijn dat je er geen omkijken naar hebt, die muziek blijft wel spelen en als muziek aanzet die ik heel goed ken, of een lijst die ik uit m’n hoofd weet, dan ben ik bang dat ik meer ga zitten meezingen, dan dat het m’n werk bevordert 😉

De laatste tijd heb ik voor jullie bijgehouden welke lijsten ik heb geluisterd en zet ik mijn favorieten op een rij:
En nee, dit is geen gesponsord bericht. Ik vind het gewoon leuk om deze lijsten met jullie te delen 🙂

1. Lazy Sunday Music
Oké, ja verwarrend de lijst heet Lazy Sunday Music, maar is gewoon een hele relaxte lijst voor op werk. Een heerlijk achtergrond muziekje. Deze lijst vind ik heerlijk om de dag mee te starten. Relaxed beginnen.

2. Studeren
Nog zo’n relaxte lijst. Deze gaat van pop tot klassiek. Erg afwisselend en fijn voor op de achtergrond. De titel geeft natuurlijk al het idee dat het een concentratie boost geeft 😉

 

3. Cinematic Chill-out
Als filmliefhebber kan deze lijst natuurlijk niet ontbreken. Ik hou van filmmuziek! Voordeel: er wordt niet in gezongen. Ben je dus op zoek naar een lijst zonder lyrics, dan is deze lijst iets voor jou:

 

4. Hotlist NL
’s Ochtends begin ik vaak met wat rustigere muziek (hangt ook van de dag en mijn eigen stemming af), ’s middags daarentegen, mag het voor mij wat meer beat hebben. Deze lijst is heerlijk! Iets meer upbeat, om de middagdip niet te laten toeslaan. De lijst heeft wel veel bekende nummers omdat het de hitlijsten volgt. Deze zet ik dus op werk niet al te vaak op.. anders wint de muziek het straks nog van m’n werk. Na werktijd gaat deze lijst vaak wel weer aan.

5. Hot New Dance WKND
Ook in deze lijst zit het woord weekend. Persoonlijk luister ik graag naar dance muziek op werk. Vooral als het druk is. Gek genoeg, heb ik het gevoel dat ik er harder van ga werken. Wellicht schijn hoor, maar heb het idee dat ik er dan makkelijker doorheen knal. Deze lijst geeft mega veel energie en is de perfecte manier om je op je werk te storten.

 

Welke lijst vind jij fijn om te luisteren op werk? Of toch liever geen muziek, maar juist stilte?

 

Liefs,
Celine

Dit vind je wellicht ook interessant

8 reacties

  1. Wat een fijne lijst! En inderdaad; waar zouden we zijn zonder?
    Ik denk persoonlijk nergens! Al heb ik deze week wel een moment ervaren waarin het schrijven en muziek toch niet helemaal goed samen gingen. Normaal geen problemen maar nu wist ik zo even niet meer weer ik ook weer mee bezig was.. Heeel apart!
    Ik ben dan ook grote fan van de Lazy Sunday en de Hothits NL Playlist!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge